Szárazföldi szállítmányozás

A nemzetközi és belföldi szállítmányozás, Európa összes országába és a FÁK-országokba. Többféle szállítójármű közül választhat, a szállított áru típusának megfelelően.

Szárazföldi szállítmányozás

Tengeri szállítmányozás, teljes körű ügyintézéssel

Segítünk, hogy szállítmánya biztonságosan célba érjen a tengeren át, és az összes kapcsolódó adminisztrációt is elintézzük.

Tengeri szállítmányozás

Légi szállítás, teljes körű ügyintézéssel

A légi szállítást teljes körű ügyintézéssel együtt vállaljuk, így Önnek nem kell törődnie pl. a vámkezeléssel.

Légi szállítás

Belföldi és nemzetközi költöztetés

A családi költözésben éppúgy segítünk, mint az irodák, cégek átköltöztetésében.

Belföldi és nemzetközi költöztetés

Raktározás

A raktározáson és a kapcsolódó ügyintézésen túl igény esetén egyebek mellett a címkézésben is segítünk. Lehetőség van komissiózásra is.

Raktározás

Fuvarszervezés

Ha Ön fuvarozó, és rendelkezésére állnak teljesen ki nem használt teherautói, forduljon hozzánk bizalommal!

Fuvarszervezés

Biztosítás

Kössön szállítmánybiztosítást egyszerűen és gyorsan! Minimális ráfordítás mellett gondoskodhat róla, hogy váratlan események következtében sem érje kár.

Biztosítás

VÁM

Minden, ami beletartozik a vámügyintézésbe! Az adminisztráció teljes terhét levesszük a válláról. EUR1 elkészítését is vállaljuk.

Vámügyintézés

Szállítmányozás velünk

Miért érdemes a PLS Worldwide Kft.-t választani?

Cégünk évek óta a hazai szállítmányozási piac prominens szereplője, amely kisvállalkozásként is garantálja a legnagyobb szállítmányozási vállalatokra jellemző precizitást, pontosságot, gördülékeny, olajozott munkamenetet. Kisvállalkozásként ugyanakkor minden olyan további előnyt maximálisan igyekszünk kihasználni, amire ez a cégméret lehetőséget ad. Ilyen például a nagy cégekénél jóval nagyobb rugalmasság, amelynek révén megbízóink egyedi igényeire sokkal jobban oda tudunk figyelni.

Mondjon búcsút a szállítmányozáshoz kapcsolódó adminisztrációnak!
Ha minket választ, a szállítmányozáshoz kapcsolódó adminisztráció ügyintézése alól is mentesítjük, legyen szó az áru biztosításáról, vagy éppen vámügyintézésről. Ha pedig bizonytalan benne, hogy árujának melyik szállítási forma lenne a legideálisabb, munkatársaink segítenek megtalálni azt a megoldást, ami valóban a legkedvezőbb az Ön számára.

Földön, tengeren, levegőben egyaránt otthon vagyunk

Közúton, tengeri vagy légi úton is célba juttatjuk az Ön által ránk bízott árut. Közúton – a belföldi szállítmányozáson túl – Európa teljes területe, valamint a FÁK-országok tartoznak a hatókörünkbe.

A tengeri szállítást aban az esetben javasoljuk, ha a szállítás határideje nem túl szoros, illetve nagyobb mennyiségű áruról van szó. A tengeri szállítás magas színvonalára biztosíték, hogy partnereink révén több hajóstársasággal is kapcsolatban állunk. Igény esetén a komplett konténeres és a gyűjtőkonténeres szállítást is választhatja.

A légi szállítás a leggyorsabb eszköz arra, hogy áruja a világ bármelyik országába eljusson. A vezető nemzetközi légitársaságokkal és GSA-kal kiépített kiváló kapcsolataink biztosítják, hogy a szállítás biztonságosan, a megadott határidőre megvalósuljon. Ahogy a többi szállítási formánál, a légi szállítmányozás esetében is vállaljuk a kapcsolódó ügyintézés teljes körű lebonyolítását (pl. légi import ügyintézés; export és import vámkezelés, szükség esetén raktározás, door to door szolgáltatás).