• SZÁLLÍTUNK KÖZÚTON

  SZÁLLÍTUNK KÖZÚTON

  Belföldön és Külföldön egyaránt

 • SZÁLLÍTUNK LEVEGŐBEN

  SZÁLLÍTUNK LEVEGŐBEN

 • SZÁLLÍTUNK TENGEREN

  SZÁLLÍTUNK TENGEREN

 • RAKTÁROZÁS

  RAKTÁROZÁS

  polcos és blokktárolás, pormentes, fagymentes tárolás, csomagolás, címkézés, komissiózás

 • SZÁLLÍTMÁNY BIZTOSÍTÁS

  SZÁLLÍTMÁNY BIZTOSÍTÁS

 • VÁMKEZELÉS

  VÁMKEZELÉS

  Teljes körű Export - Import vámügyintézés

Cégbemutató

Ahogyan kezdődött…

A cég tulajdonosainak három évvel ezelőtt fordult meg a fejében, hogy komolyabban elkezdjenek szállítmányozással foglalkozni. Ekkoriban saját, élelmiszergyártó vállalkozásukat vezették, míg végül úgy döntöttek, hogy az előállított késztermékek szállítását saját kezükbe veszik.

A megvalósítás olyan jól sikerült, hogy üzletfeleik, partnereik sorra bízták meg őket szállítmányozási feladatokkal. A folyamatosan fejlődő kisvállalat mára a szállítmányozási ágazat prominens szereplőjévé nőtte ki magát. Tevékenysége az ágazatra szolgáltatáskínálatának teljes spektrumát lefedi, legyen szó belföldi vagy nemzetközi szállítmányozásról, közúton, légi és tengeri úton.

Válassza a PLS Worldwide Kft.-t, és dőljön hátra!

Ha minket választ, cégünk nem csak a szállítmányozást végzi el, de a hozzá kapcsolódó összes adminisztratív teendőt, pl. a vámügyintézést, biztosítást stb. is lebonyolítja. Így Önnek egyáltalán nem kell foglalkoznia a papírmunkával, ezt mi az áru elindításától a leszállításáig teljeskörűen lebonyolítjuk. Mindehhez először is árajánlatot kell kérnie – ezt telefonon, vagy a honlapon, interaktív formában is megteheti.

Google+